Veelgestelde vragen

1Kunnen we het spel met meer dan 8 of minder dan 4 mensen spelen?
De Bunker Escape is het leukst als je het met minstens vier personen speelt. Minder personen mag wel, maar dan moeten we het net wat anders organiseren voor je en daar vragen we dan een toeslag voor die neerkomt op een bedrag van € 19,95 bij 3 personen en € 39,90 bij 2 personen.

Wil je het spel spelen met een grotere groep dan kan de groep opgesplitst worden en zullen er meerdere spellen achter elkaar geboekt moeten worden. In de tussentijd hebben we tal van leuke activiteiten voor de wachtende deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan de Escape kist, een mini-escape in hetzelfde thema dat je samen aan tafel in ons grand café kunt spelen.

2Kunnen we voor of na de Bunker Escape nog iets eten en/of drinken?
Je start en eindigt de Bunker Escape bij Akkermans, waar je gezellig bij kan kletsen op het terras of in het sfeervolle grand café. Vind je het leuk om de Bunker Escape te combineren met een hapje, drankje, lunch of diner? Er zijn mogelijkheden te over! Tijdens de boeking via internet kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontvangst met koffie, thee en iets lekkers of om bij terugkomst een bittergarnituur bij je drankje te hebben. Zin in iets anders? Wij regelen het voor je. Breng ons op de hoogte van je wensen via 0167-502621

3Als we een langer uitje willen, zijn er dan nog meer mogelijkheden?
Je kunt de Bunker Escape prima combineren met andere indoor of outdoor activiteiten. Neem eens een kijkje op de website www.akkermans.com. Of je nu sportief, creatief, muzikaal, natuurliefhebber, avontuurlijk of een echte waterrat bent, voor iedereen is er iets leuks te vinden.

4Is het eng of onveilig?
Nee, de Bunker Escape is een uitdagend spel, maar wordt door deelnemers niet eng gevonden en is zeker niet onveilig. Er is licht in de bunker en je hoeft bijvoorbeeld niet door smalle ruimtes te kruipen of te klimmen. Het spel wordt begeleid door een getrainde begeleider die de groep continu in de gaten houdt. De groep kan door een raam worden gezien en wordt bovendien met camera’s die in de ruimte ophangen, gevolgd.

5Wat als ik voortijdig uit de bunker wil?
De bunker is niet geluidsdicht, dus je kunt het heel eenvoudig kenbaar maken als je uit de bunker zou willen. De begeleider hoort buiten de bunker wat er in de bunker wordt gezegd.

6Moet je sportief zijn om de Bunker Escape te kunnen doen?
Nee, dit ontsnappingsspel is leuk voor iedereen! Om de Bunker Escape met plezier te kunnen doen, vragen we je om circa 8 minuten in een normaal wandeltempo te kunnen lopen en minimaal één persoon uit de groep zal af en toe moeten kunnen bukken.

7Wat voor kleding is geschikt voor deze activiteit?
De bunker staat op akkerland, dus we raden je aan om platte dichte schoenen aan te trekken die bij vochtig weer vuil zouden mogen worden. Ook is het altijd koel in de bunker, dus draag warme kleding.

8Zijn er toiletten aanwezig?
Houd er rekening mee dat je ongeveer 1,5 uur zonder sanitaire voorzieningen doorbrengt. Bij Akkermans aan de Heense Molenweg 23 in De Heen, waar we vertrekken, kun je uiteraard vooraf nog gebruik maken van de toiletten.

9Is de Bunker Escape geschikt voor kinderen?
De Bunker Escape is geschikt voor kinderen, mits ze 12 jaar of ouder zijn en vergezeld worden door voldoende volwassenen. Het is een hele leuke activiteit voor gezinnen. Voor kinderfeesten is het ontsnappingsspel niet geschikt, omdat het voor een grotere groep kinderen met 1 of 2 begeleiders te moeilijk is om te ontsnappen.

10Hoe worden we ontvangen en gaat het verder in zijn werk?
We ontvangen jullie gezelschap graag een half uurtje van tevoren bij onze receptie op het adres Akkermans, Heense Molenweg 23, 4655 TB in De Heen. Het is mogelijk om als groep in het aangrenzende grand café te verzamelen. Van daaruit wijzen we jullie de weg naar de Bunker waar de begeleider van het spel jullie op zijn beurt zal ontvangen. Hier krijgen jullie alle uitleg die nodig is en kan het spel beginnen. Vooraf en na afloop kun je (binnen openingstijden van het grand café) nog gebruik maken van onze horeca als je dat wenst. Voor groepen groter dan 10 personen kunnen we het grand café ook buiten de gebruikelijke openingstijden openen.

11Wat zijn de openingstijden?
De Bunker Escape is 's ochtends, 's middags en 's avonds te boeken. Mocht je gebruik willen maken van ons horeca-aanbod, let dan op de openingstijden van ons grand café. Die vind je hier: www.akkermans.com/openingstijden. Voor groepen groter dan 10 personen kunnen we het grand café ook buiten de gebruikelijke openingstijden openen.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×